נכון, אפשר לקנות שניצל תירס קפוא ולחמם במיקרוגל אבל ביננו, אין כמו שניצל תירס אמיתי שמכינים בבית!!
גם טעים, גם מהיר הכנה וגם אתם יודעים בדיוק מה הילדים מכניסים לפה
מצרכים:
1 קופסת
שימורי תירס מסוננת מנוזלים
100 ג'
גבינה צהובה מגוררת
3 כפות
קמח תופח
2 ביצים
מלח
פלפל
שחור
מעט שמן
לטיגון
אופן
ההכנה:
שמים 3/4
מתוכן קופסת השימורים במעבד מזון יחד עם הקמח, ביצים, גבינה צהובה, מלח ופלפל.
מעבדים באמצעות פולסים קצרים עד שהעיסה הופכת לאחידה.
לאחר מכן מוסיפים את שאר גרגירי התירס ומערבבים בעזרת כף. מחממים מעט שמן במחבת וממלאים כף בבלילה, מטגנים משני הצדדים עד להזהבה. אפשר להיעזר ברינגים על מנת שהשניצל תירס יצא אחיד.
לאחר מכן מוסיפים את שאר גרגירי התירס ומערבבים בעזרת כף. מחממים מעט שמן במחבת וממלאים כף בבלילה, מטגנים משני הצדדים עד להזהבה. אפשר להיעזר ברינגים על מנת שהשניצל תירס יצא אחיד.
בתיאבון!!
לעידכונים נוספים הצטרפו לדף הפייסבוק שלי בקישור:
https://www.facebook.com/foodfromthehart?ref=hl
כמה שניצלים יוצאים מהכמות הזו??
השבמחקבין 12-15, זה תלוי בגודל שתבחרי לעשות אותם.
מחקיש פתרון לאלרגים לחלב?
השבמחקתגובה זו הוסרה על ידי המחבר.
השבמחקאפשר קמח מלא?
השבמחקמעולה. קל להכנה, מאוד טעים
השבמחק