יום רביעי, 20 באפריל 2016

פשטידת קישואים לפסח


הפעם פשטידה לפסח טעימה וקלה להכנה מקישואים וגבינות. היא רכה מבפנים, קריספית מבחוץ... בדיוק מה שמחפשים כשרוצים להתפנק, תהנו!!


מצרכים:4 קישואים גדולים2 תפוחי אדמה בינוניים או אחד גדולבצל3 שיני שום
צרור פטרוזיליה100 ג' גבינה צהובה מגוררת1 גביע קוטג'3 ביצים1 וחצי כוסות קמח מצהמלחפלפל שחור1 כף שמן



אופן ההכנה:מגררים את הקישואים ותפוחי האדמה ומסננים את הנוזלים היטב. קוצצים את הבצל ומטגנים אותו קלות. קוצצים את הפטרוזיליה והשום ושמים את כל הירקות בקערה גדולה. מוסיפים לקערה 3/4 מכמות הגבינה הצהובה ואת שאר המצרכים ומערבבים היטב.
 מרפדים תבנית אפיה בנייר אפיה ומעבירים את התערובת לתבנית, מפזרים מעל את שאר הגבינה. אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ50 דק' עד שקיסם יוצא ממרכז הפשטידה יבש.

בתיאבון!!





עקבו אחרי ב +google

או בפייסבוק


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה