עוגה טעימה, עסיסית ורכה, לא תאמינו בכלל שזו עוגת גזר!! אני מכינה אותה באופן קבוע יחד עם כוס תה גדולה וחמימה ושתי פרוסות עוגה (אי אפשר אחת, תאמינו לי, ניסיתי..) ואני מאושרת!!
מצרכים:
3 גזרים מגוררים
3 ביצים
1 כוס סוכר חום
1.5 כוסות קמח מלא
1 שקית אבקת אפיה
1 כפית קינמון
50 גרם אגוזי מלך קצוצים
1 כוס שמן
שיפורים אופציונלים:
1 סוכר ווניל
קוקוס טחון
צימוקים
אופן ההכנה:
שמים בקערה את כל המרכיבים ומערבבים הייטב עד שמתקבלת עיסה אחידה.
משמנים תבנית ומעבירים את המסה לתבנית ומשטחים מעט. מחממים מראש תנור ל170 מעלות ואופים כחצי שעה עד שקיסם יוצא יבש ממרכז העוגה.
לפרוס רק לאחר שהעוגה מתקררת.
בתאבון!!
אשמח אם תהיו חברים שלי גם בפייסבוק, כנסו לקישור ועשו לייק לדף:
https://www.facebook.com/foodfromthehart?ref=hl
משמנים תבנית ומעבירים את המסה לתבנית ומשטחים מעט. מחממים מראש תנור ל170 מעלות ואופים כחצי שעה עד שקיסם יוצא יבש ממרכז העוגה.
לפרוס רק לאחר שהעוגה מתקררת.
בתאבון!!
אשמח אם תהיו חברים שלי גם בפייסבוק, כנסו לקישור ועשו לייק לדף:
https://www.facebook.com/foodfromthehart?ref=hl
עוגה מדהימה!!! הריח בבית פשוט משגע והטעם עוד יותר. העובדה שלקח רק כמה דקות להכין אותה זה הסוד שלנו��
השבמחקמחמם את הלב :)
מחקחסר נוזלים.העיסה היתה קשה.הוספתי 1 כוס מיץ תפוזים וחצי כפית סודה לשתיה.יצא מדהים.
השבמחק