יום שני, 17 באוקטובר 2016

פסטרמה בייתית

לא תאמינו עד כמה המתכון הזה קל!! וכמה שהוא קל ככה הוא טעים. 
תחשבו סנדוויץ' עם פסטרמה שהכנתם בעצמכם, מריחה קלה של מיונז וחרדל, ירקות טריים, קצת חמוצים וזיתים בצד..... תענוג!!


פסטרמה בייתית מחזה הודו, מתכונים מכל הלב.

מצרכים:
1 חזה הודו טרי
6 שיני שום שלמות
3 כפות שמן זית
1/2 כפית פפריקה
1/4 כפית כורכום
2 כפיות רוטב ברביקיו
1 כף דבש
מלח ופלפל

אופן ההכנה:
מניחים את חזה ההודו בקערה וחורצים בו חריצים. שמים בכוס את השמן ואת כל התבלינים מלבד השום ומערבבים היטב.


מורחים את ההודו מכל הצדדים בתערובת השמן והתבלינים.
את שיני השום פורסים ומכניסים לחריצים. מכסים את הקערה עם ניילון נצמד ומכניסים למקרר למינימום 3 שעות מקסימום ליום המחרת.אופים בחום של 150 מעלות בתנור למשך שעה לפחות עד שההודו מוכן, מקררים, פורסים ואוכלים...

נכון שזה קל?
בתאבון!!


לעידכונים נוספים עקבו אחריי גם בפייסבוק

8 תגובות:

  1. תגובה זו הוסרה על ידי מנהל המערכת.

    השבמחק
    תשובות
    1. לא הכנתי אף פעם מחזה עוף אז לא יודעת להגיד מהניסיון שלי. אני כן יודעת שמי שהכין מחזה עוף אפה אותו בטמפרטורה נמוכה יותר, בערך 100 מעלות כי הוא נוטה להתייבש.

      מחק
  2. תשובות
    1. לרוב אני מכין מחזה עוף. יוצא מדהים

      מחק
    2. לרוב אני מכין מחזה עוף. יוצא מדהים

      מחק
  3. אני מכין משהו דומה. בצרינדה אני מכניס גם מעט רוטב סויה ומעט יין לבן או אדום ומעט פטרוזיליה קצוצה או שמיר. באפיה אחרי שעה בחום של 150 מעלות מכוסה. אני מסיר את הכיסוי וממשיך לאפות עוד כ 10 דקות בחוםשל 180 מעלות....בתאבון

    השבמחק
  4. אני מכין משהו דומה. בצרינדה אני מכניס גם מעט רוטב סויה ומעט יין לבן או אדום ומעט פטרוזיליה קצוצה או שמיר. באפיה אחרי שעה בחום של 150 מעלות מכוסה. אני מסיר את הכיסוי וממשיך לאפות עוד כ 10 דקות בחוםשל 180 מעלות....בתאבון

    השבמחק