לא תאמינו עד כמה המתכון הזה קל!! וכמה שהוא קל ככה הוא טעים.
תחשבו סנדוויץ' עם פסטרמה שהכנתם בעצמכם, מריחה קלה של מיונז וחרדל, ירקות טריים, קצת חמוצים וזיתים בצד..... תענוג!!
מצרכים:
1 חזה הודו טרי
6 שיני שום שלמות
3 כפות שמן זית
1/2 כפית פפריקה
1/4 כפית כורכום
2 כפיות רוטב ברביקיו
1 כף דבש
מלח ופלפל
1 חזה הודו טרי
6 שיני שום שלמות
3 כפות שמן זית
1/2 כפית פפריקה
1/4 כפית כורכום
2 כפיות רוטב ברביקיו
1 כף דבש
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
מניחים את חזה ההודו בקערה וחורצים בו חריצים. שמים בכוס את השמן ואת כל התבלינים מלבד השום ומערבבים היטב.
מורחים את ההודו מכל הצדדים בתערובת השמן והתבלינים.
את שיני השום פורסים ומכניסים לחריצים. מכסים את הקערה עם ניילון נצמד ומכניסים למקרר למינימום 3 שעות מקסימום ליום המחרת.אופים בחום של 150 מעלות בתנור למשך שעה לפחות עד שההודו מוכן, מקררים, פורסים ואוכלים...
נכון שזה קל?
בתאבון!!
תגובה זו הוסרה על ידי מנהל המערכת.
השבמחקלא הכנתי אף פעם מחזה עוף אז לא יודעת להגיד מהניסיון שלי. אני כן יודעת שמי שהכין מחזה עוף אפה אותו בטמפרטורה נמוכה יותר, בערך 100 מעלות כי הוא נוטה להתייבש.
מחקומחזה עוף? מומלץ?
השבמחקלרוב אני מכין מחזה עוף. יוצא מדהים
מחקלרוב אני מכין מחזה עוף. יוצא מדהים
מחקאני מכין משהו דומה. בצרינדה אני מכניס גם מעט רוטב סויה ומעט יין לבן או אדום ומעט פטרוזיליה קצוצה או שמיר. באפיה אחרי שעה בחום של 150 מעלות מכוסה. אני מסיר את הכיסוי וממשיך לאפות עוד כ 10 דקות בחוםשל 180 מעלות....בתאבון
השבמחקנשמע מעניין!! אני אנסה את זה :)
מחקאני מכין משהו דומה. בצרינדה אני מכניס גם מעט רוטב סויה ומעט יין לבן או אדום ומעט פטרוזיליה קצוצה או שמיר. באפיה אחרי שעה בחום של 150 מעלות מכוסה. אני מסיר את הכיסוי וממשיך לאפות עוד כ 10 דקות בחוםשל 180 מעלות....בתאבון
השבמחק