יום שני, 1 באוגוסט 2016

סלט פלפלים ועגבניות על האש



עושים "על האש"? המתכון הזה בשבילכם. נצלו את האש הגלויה על מנת לצלות כמה פלפלים חריפים ועגבניות עסיסיות, שום טרי ותעשו מהם קסם, הצלחה מובטחת!!  וגם אם מנגל זה לא הקטע שלכם, תמיד אפשר לצלות את הירקות על הגז...



    
  אז בעצם לא צריך להתאמץ כל כך הרבה בשביל להכין את הסלט הזה, כל מה שצריך זה אש גלויה ואתם מסודרים.  
מצרכים:
2 פלפלים חריפים
4 עגבניות
6 שיני שום
2 כפות מיץ לימון
כף שמן
מלח

אופן ההכנה:
על רשת המנגל (או רשת צלייה לשימוש בגז הבייתי) הניחו את העגבניות והפלפלים החריפים, ממליצה לשים על הדרך גם בצל/ פטריות/ חצילים/ גמבות וכו'.. לאנטי פסטי מעושן וטעים. את שיני השום הניחו בקערת אלומיניום קטנה שלא ייפלו מבעד לרשת. מידי פעם הפכו את הפלפלים וסובבו את העגבניות על מנת שייצלו מכל הכיוונים. 
לאחר שהירקות צלויים, קלפו אותם, תקצצו את העגבניות ושימו אותם יחד עם כל המיצים שהן הגירו בקערת הסלט, קצצו את הפלפלים והשום והכניסו גם אותם, הוסיפו את מיץ הלימון והשמן, תבלו במלח וערבבו היטב, והנה לכם סלט שייגמר עוד לפני שהבשר יהיה מוכן..
בתאבון!!

הצטרפו לדף הפייסבוק שלי לעידכונים שותפים:



תגובה 1: