ארוחה שלמה במחבת!!
דג אמנון יחד עם עגבניות ושום טרי- שילוב מושלם למנה קלה, פשוטה וטעימה!!
מצרכים:
3 חתיכות דג אמנון מופשרות ונקיות (כמובן שהכמות משתנה בהתאם לכמות הסועדים..)
2 עגבניות גדולות ובשלות
4 שיני שום
מלח גס
פלפל שחור גרוס
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
מחממים במחבת את שמן הזית ומוסיפים את הדגים על הצד של העור, קוצצים גס את העגבניות והשום ומוסיפים למחבת.
מנערים מידי פעם את המחבת והופכים את הדגים, מוסיפים את המלח והפלפל וממשיכים בבישול עד שהדג מוכן, העגבניות הופכות רכות ומתקבל רוטב אדמדם וטעים מהעגבניות והשום.
אפשרות נוספת- להניח את העגבניות והשום בתחתית תבנית אפיה, לבזוק מעליהם את שמן הזית ולערבב. לאחר מכן להניח עליהם את הדג ולאפות ב180 מעלות עד שהדג מוכן והעגבניות התרככו.
אפשרות נוספת- להניח את העגבניות והשום בתחתית תבנית אפיה, לבזוק מעליהם את שמן הזית ולערבב. לאחר מכן להניח עליהם את הדג ולאפות ב180 מעלות עד שהדג מוכן והעגבניות התרככו.
בתאבון!
לעידכונים נוספים בקרו בדף הפייסבוק שלי:
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה