יום שלישי, 16 ביולי 2019

פלחי תפוח אדמה מתובלים


תפוח אדמה פרוס לפלחים, טעים ומנחם, מתאים כתוספת לארוחת ערב או צהריים.



מצרכים:
6 תפוחי אדמה בעלי קליפה אדומה גדולים
4 שיני שום
1/2 גמבה אדומה
1/2 גמבה צהובה
חופן פטרוזיליה
1/3 כוס שמן זית
1 כפית שטוחה פפריקה חריפה
פלפל שחור
מלח


אופן ההכנה:
שוטפים היטב את תפוחי האדימה ופורסים אותם לפלחים (לא מסירים את הקליפה). חותכים את הגמבות לקוביות, קוצצים את השום והפטרוזיליה ושמים את הכל בקערה, מוסיפים את שמן הזית והתבלינים ומערבבים היטב כך שכל פלחי תפוח האדמה יצופו ברוטב. 
מעבירים לתבנית אפיה ואופים ב200 מעלות כ45 דקות. 
מידי פעם מערבבים את תפוחי האדמה בתבנית על מנת שישחימו בכל הצדדים.

בתאבון!!

להתעדכן במתכונים נוספים לחצו לייק בדף הפייסבוק שלי:

תגובה 1: