יום שני, 15 ביולי 2019

שניצל ממולא ירקות


שניצל קריספי ועסיסי כשבתוכו ירקות מאודים ומתובלים, כשהשניצל והירקות מגולגלים אחד בשני מתקבלת ארוחה שלמה וטעימה בצלחת!!


מצרכים:
6 יח` חזה עוף 
1 בצל בינוני
1 גזר
1/2 קופסא שימורי פיטריות 
פרחי ברוקולי קפוא קצוץ
 ניתן להשתמש בכל ירק אחר שיש בבית, גמבה/כרוב/תירס/סלרי/ג`ינג`ר/בצל ירוק וכן הלאה....
לתיבול הירקות:
מעט שמן זית
1 כף סויה
1 כף צ`ילי מתוק
מלח
פלפל

לציפוי השניצל:
1 ביצה טרופה
שקית פירורי לחם


אופן ההכנה:
קוצצים את הירקות ואת הגזר מגררים דק, מחממים את שמן הזית במחבת ומוסיפים את הירקות, מוסיפים את הסויה והצ'ילי, טועמים ומוסיפים מלח/פלפל בהתאם. מבשלים את הירקות עד שהם מתרככים ומניחים בצד לקירור. 
בעזרת פטיש שניצלים משטחים את חזה העוף דק, במרכזו שמים כף גדושה של תערובת הירקות. מגלגלים את חזה העוף (ניתן להיעזר בקיסם לסגירה) טובלים בביצה ובפירורי הלחם וחוזרים על הפעולה עם שאר חתיכות חזה העוף. מחממים מעט שמן במחבת ומניחים את השניצל לטיגון במחבת קודם על הסגירה, לאחר מכן הופכים ומטגנים מכל הצדדים עד שמוכן.

שיהיה בתאבון!!

למתכונים נוספים עקבו אחריי בפייסבוק:

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה