יום רביעי, 16 בדצמבר 2015

עוגת אוראו עם קרם מסקרפונה ותותים

עונת התותים בפתח ובחרתי לפתוח אותה עם עוגה שמשלבת את הדברים האהובים עליי יחד- תותים, עוגיות אוראו וקרם עשיר. הנה היא לפניכם-



עוגת אוראו עם קרם מסקרפונה ותותים, מושלמת לאירוח!! את התותים מעל העוגה אפשר להבריש במעט ריבה על מנת שיבריקו.

לתחתית:
1 וחצי חבילות עוגיות אוראו (סה"כ 24 עוגיות).
75 ג' חמאה  מומסת.

לקרם:
1 שמנת מתוקה.
250 ג' גבינת מסקרפונה.
2 כפות סוכר.
2 סוכר ווניל.
גרדת לימון מלימון שלם.
סלסלת תותים טריים לקישוט.

אופן ההכנה:
תחילה מכניסים את העוגיות יחד עם החמאה המומסת למעבד מזון וטוחנים לפירורים דקים. את הפירורים מהדקים באופן שווה לתחתית התבנית ומכניסים למקפיא ל20 דקות.

להכנת הקרם מקציפים את השמנת המתוקה עם גבינת המסקרפונה, הסוכר, סוכר הוניל וגרדת הלימון לקצף יציב. מוציאים את התבנית מההקפאה ומעל תחתית העוגיות מפזרים באופן שווה את הקרם. חותכים תותים טריים ומקשטים את העוגה. יש להכניס את העוגה למקרר לפחות ל3 שעות התייצבות. 
לאחר מכן מכינים כוס תה מתוק, מתקשרים לחבר או חברה טובה ואוכלים יחד פרוסת עוגה

בתיאבון!!

עקבו אחרי ב +google

או בפייסבוק


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה