יום ראשון, 20 בדצמבר 2015

מוקפץ אנטריקוט פטריות חריף


איטריות אורז מוקפצות עם רצועות נתחי אנטריקוט, פטריות טריות ועוד דברים טובים!!



מצרכים ל-4 מנות:

300 ג' רצועות בשר אנטריקוט (אפשר לבקש בסופר שיחתכו מראש).
1 חבילת איטריות אורז עבות מבושלות  לפי ההוראות על גבי האריזה ומסוננות מנוזלים.
1 סלסלת פטריות שמפניון טריות.
1 גבעול בצל ירוק.
1/2 פלפל ירוק חריף (אפשר יותר).
2 כפות סויה.
מלח
פלפל
מעט סוכר
כף שמן לטיגון.

אופן ההכנה:
פורסים את הפטריות, בצל ירוק והפלפל החריף לרצועות. מחממים את השמן בווק  ומקפיצים את הבשר, מוסיפים את הפטריות והפלפל החריף ומקפיצים כ-3 דקות. 
מוסיפים את הסויה, סוכר, מלח ופלפל ומערבבים. מוסיפים את איטריות האורז ומקפיצים כשתי דקות נוספות, מוסיפים את הבצל ירוק, מערבבים ומוזגים לצלחת, ובתיאבון!!

עקבו אחרי ב +google

או בפייסבוק


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה