איטריות אורז מוקפצות עם רצועות נתחי אנטריקוט, פטריות טריות ועוד דברים טובים!!
מצרכים ל-4 מנות:
300 ג' רצועות בשר אנטריקוט (אפשר לבקש בסופר שיחתכו מראש).
1 חבילת איטריות אורז עבות מבושלות
לפי ההוראות על גבי האריזה ומסוננות מנוזלים.
1 סלסלת פטריות שמפניון טריות.
1 גבעול בצל ירוק.
1/2 פלפל ירוק חריף (אפשר יותר).
2 כפות סויה.
מלח
פלפל
מעט סוכר
כף שמן לטיגון.
אופן ההכנה:
פורסים את הפטריות, בצל ירוק והפלפל החריף לרצועות. מחממים את השמן
בווק ומקפיצים את הבשר, מוסיפים את
הפטריות והפלפל החריף ומקפיצים כ-3 דקות.
מוסיפים את הסויה, סוכר, מלח ופלפל ומערבבים. מוסיפים את איטריות האורז ומקפיצים כשתי דקות נוספות, מוסיפים את הבצל ירוק, מערבבים ומוזגים לצלחת, ובתיאבון!!
מוסיפים את הסויה, סוכר, מלח ופלפל ומערבבים. מוסיפים את איטריות האורז ומקפיצים כשתי דקות נוספות, מוסיפים את הבצל ירוק, מערבבים ומוזגים לצלחת, ובתיאבון!!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה