כדורים קטנים, פריכים ומתקתקים שאפשר לאכול כמו שהם וכשבאים אורחים, ניתן לשדרג אותם למשהו קצת יותר מושחת..
מצרכים
(כ-15 סופגניות):
1 ביצה.
2 שקיות
סוכר ווניל
חצי
קופסת קוטג'
חצי כוס
קמח
1 כפית
אבקת אפיה
1 כפית
חומץ
שמן
לטיגון עמוק
אבקת
סוכר
אופן
ההכנה:
בקערה
מערבבים היטב את הביצה, סוכר ווניל, קוטג' והקמח. לוקחים כף ושמים בתוכה את החומץ
ואבקת האפיה יחד, נותנים להם לתסוס ומוסיפים לתערובת, מערבבים. המרקם של הבצק הוא
רך מאוד ולא נוח לעבודה, לכן הכינו בצד קערה קטנה עם קמח, בעזרת כף קחו מעט מן
התערובת והניחו אותה בקערה עם הקמח.
צפו את הבצק בקמח ולאחר מכן צרו ממנו צורה של כדור קטן בערך בקוטר של כ2 וחצי ס"מ. את כדורי הבצק יש לטגן בשמן עמוק עד שהם הופכים תפוחים וזהובים. לאחר שהתקררו ניתן לפזר מעל אבקת סוכר, בתיאבון!!
צפו את הבצק בקמח ולאחר מכן צרו ממנו צורה של כדור קטן בערך בקוטר של כ2 וחצי ס"מ. את כדורי הבצק יש לטגן בשמן עמוק עד שהם הופכים תפוחים וזהובים. לאחר שהתקררו ניתן לפזר מעל אבקת סוכר, בתיאבון!!
הצעה לשדרוג: ניתן להוסיף קוביית שוקולד במרכז כל כדור בצק לפני טיגון.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה