לחמניות גבינה קטנות וממכרות כאפריטיף לפני הארוחה, כפינוק לאורחים או סתם לנישנוש, תמיד מוצלחות!!
מצרכים:
2 וחצי כוסות קמח
1 אבקת אפיה
100 ג' חמאה רכה
2 ביצים
1 שמנת חמוצה של פעם
100 ג' גבינה בולגרית
100 ג' גבינה צהובה מגוררת
1 גבינה לבנה 250 ג' (אריזה קטנה)
3 שיני שום
פלפל שחור
אפשר להוסיף כל גבינה אחרת/נוספת שתרצו למתכון
אפשר להוסיף כל גבינה אחרת/נוספת שתרצו למתכון
תוספות אופציונאליות:
זיתים/גבינת פרמזן מגוררת/עגבניות מיובשות
ניתן לפזר מעל הלחמניה שומשום
אופן ההכנה:
במעבד מזון שמים את כל הרכיבים מלבד התוספות ומעבדים עד לקבלת בצק דביק.
משמנים תבנית שקעים או משתמשים במנג'טים ובעזרת 2 כפות שמים מעט מן התערובת בכל שקע.
ניתן לחלק את התערובת ובכל חלק לשים תוספת אחרת כגון זיתים מגולענים, גבינת פרמזן, עגבניות מיובשות או כל דבר אחר זמין בבית העולה על דעתכם.
מחממים תנור מראש ל170 מעלות ואופים בין 25-30 דק' עד להזהבה.
קל ופשוט, נכון??
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה