על המתכון הזה הילדים שלי אמרו שיצא טעים יותר משל מקדונלדס!! מחמאה אדירה עבורי שכן אם היו יכולים היו אוכלים שם בוקר, צהריים וערב.. אפשר להכין כתוספת או כנישנוש, בתיאבון!!
רכיבים:
7-8 תפוחי אדמה חתוכים לפלחים (אני מכינה לא מקולף אך נתון להחלטתכם).
1 כף מיונז
1 כף פפריקה מתוקה/חריפה
1/2 כפית כורכום
1 כף אבקת מרק בצל (אפשר גם רגיל)
2 שיני שום כתושות
1/2 כפית פלפל שחור
1/4 כפית מלח
2 כפות שמן
אופן ההכנה:
מבשלים את פלחי תפוח האדמה בסיר עם מים כ-10 דקות על מנת שיתרככו. מסננים את המים ומניחים את פלחי תפוח האדמה בקערה ומניחים להם להתקרר מעט.
לאחר מכן מוסיפים לקערה את התבלינים, השמן והמיונז ומערבבים היטב כך שכל הפלחים יצופו ברוטב שנוצר.
מעבירים את פלחי תפוח האדמה לתבנית אפיה ואופים ב200 מעלות כ45 דק' עד להזהבה.
כדאי שתכינו הרבה קטשופ בשביל זה....
בתיאבון!!
המתכון של הרוטב בתמונה:
1 כף מיונז
1 כף קטשופ
1 כפית חרדל
מעט עירית קצוצה
מערבבים הכל יחד וטובלים את הפוטטוס, מבטיחה הנאה מושלמת!!!
המתכון של הרוטב בתמונה:
1 כף מיונז
1 כף קטשופ
1 כפית חרדל
מעט עירית קצוצה
מערבבים הכל יחד וטובלים את הפוטטוס, מבטיחה הנאה מושלמת!!!
עקבו אחרי ב +google
או הצטרפו אליי בפייסבוק
נפלא
השבמחקאיך הם אחרי חימום? אני רוצה לנסות להכין ולשים על הפלטה לשישי בערב. נראה לך שזה ייצא טוב?
השבמחקתפוחי אדמה אף פעם לא ממש טעימים אחרי חימום ולא משנה איזה מתכון
מחקמתכון מאוד מוצלח, יוצא טעים פעם אחר פעם
השבמחקזה חייב להיות בשכבה אחת
השבמחקזה חייב להיות בשכבה אחת
השבמחקנראה טוב עד שהגיע החלק עם המיונז מיותר לחלוטין שמן זית עדיף
השבמחקתעשי מה שבה לך את לא חייבת להעיר על זה לא מתאים לך אל תעשי
השבמחקהיי,אם אני מכינה את זה רק לזוג.. האם לחלק את הכמויות לחצי? אני שמה 4 תפוחי אדמה גדולים
השבמחקמתכון מעולה.אני מכינה את הכמות תבלינים הזו ל 5 תפוחי אדמה.ושמה יותר שום.6 שיניים.יוצא מושלם.מתכון מעולה.תודה!
השבמחקאפשר לעשות את אותו המתכון עם בטטה?
השבמחקהאם צריך אולי להוסיף מעט מים של התפו"א?
השבמחקמתכון מנצח וקליל, ניסיתי את תערובת התיבול הזו גם לעוף ויצא מושלם!!!
השבמחק