יום חמישי, 2 ביוני 2016

פטריות ממולאות כל טוב


אין כמו פטריות ממולאות בכל טוב כאפרטיף!! מושלם לפני ארוחה חלבית או סתם כשמתחשק לנשנש משהו טעים!!



מצרכים:
כ-20 פטריות שמפניון גדולות
 120 ג' גבינה צהובה מגוררת
1 גביע גבינה לבנה (250 ג')
100 ג' גבינת פטה
50 ג' פרמז'ן מגורר
3 שיני שום
חופן עירית קצוצה
ממרח פסטו
פלפל שחור

אופן ההכנה:
להכנת המלית, שמים בקערה 1/3 מכמות הגבינה הצהובה המגוררת ואת שאר סוגי הגבינות. כותשים את השום ומוסיפים אותו יחד עם העירית הקצוצה, מוסיפים מעט פלפל שחור ומערבבים היטב.
מורידים בעדינות את הרגל של הפטרייה ומורחים מעט פסטו בתחתית הפטרייה.
בעזרת כפית ממלאים כל פטרייה בתערובת. מחממים תנור ל180 מעלות ומרפדים תבנית אפייה בנייר אפיה. מסדרים את הפטריות על התבנית ומעל לכל פטרייה מפזרים גבינה צהובה מגוררת.
מכניסים לתנור ואופים כ20 דק', 3 דקות אחרונות של אפיה אופים בגריל על מנת שהגבינה הצהובה תשחים.
בתאבון!!


עקבו אחרי ב +google

או בפייסבוק

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה