המתכון הזה הוא בעצם מתכון לרוטב שמנת ופסטו שהולך מצויין יחד עם ניוקי וכמובן שישתלב היטב גם עם פסטה, אבל ניוקי אני אוהבת יותר ולכן אני מביאה לכם את המתכון לרוטב בצירוף ניוקי טעים.
מצרכים:
1 חבילת ניוקי מבושלת לפי ההוראות
לרוטב:
1 חבילה שמנת לבישול
1/4 כוס חלב
3 שיני שום קצוצות
1 בצל בינוני קצוץ
1 סלסלת פיטריות
25 ג' חמאה
1 כף פסטו
75 ג' גבינת פרמז'ן מגוררת
קורט אגוז מוסקט
פלפל לבן
מלח- לטעום ולהוסיף לפי הצורך.
אופן ההכנה:
חותכים את החמאה לקוביות ושמים במחבת על אש בינונית עד להמסה מלאה של החמאה. לאחר מכן, הוסיפו את הבצל הקצוץ וטגנו אותו עד שיהפוך לשקוף. הוסיפו את השום והפטריות וטגנו בין 2-3 דק'
. הוסיפו את השמנת לבישול, החלב והפסטו וערבבו תוך כדי בישול עד להתמזגות, הוסיפו את הפרמז'ן וערבבו עד שהגבינה נמסה, הוסיפו את הפלפל והאגוז המוסקט, ערבבו וטעמו אם חסר מלח והוסיפו במידת הצורך.
בשלו את הרוטב עד לרתיחה ואז כבו את האש.
מערבבים את הרוטב עם הניוקי ו.....
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה